Det er satt opp tilsammen 4 elbil ladere som vil være åpen for alle beboere som ønsker lading av elbil. Det er montert 2 elbil ladere v/Tors veg 17, og 1 ladere Tors veg 11 og og en lader i 13.
I tillegg er det mulig å bestille elbil lader for montering i alle garasjer og nesten alle parkeringsplassene som er bak sykkelskurene.

Løsningen er nå i sluttfasen på testing og styret kommer tilbake med mer info så snart alt er klart.

Oppdatering 02.11.20
Fortsatt en del problemer med kommunikasjon mellom laderene og resten av systemet som skal håndtere hvordan ladekapasiteten skal fordeles.
Grunnen går tilbake til arbeidet Argon skulle ha gjort samtidig som de la strømkabler, så skulle datakabler også legges, men ble ikke gjort.

Det kommer også ny info om bestillingsrutine, slik at infoen under stemmer ikke for øyeblikket

Det fullt mulig å bestille elbil lader til garasjer og parkeringsplasser nå. Ta da kontakt med Smartservice for tilbud på selve laderen.
Hvis dere har spørsmål angående løsningen, ta kontakt med Smartservice på 900 92 486 eller send epost til midtnorge@smartservice.no
Bestillingskjema elbillader

Minner om at det IKKE er lov til å lade elbil/hybrid bilen fra stikkkontakten i garasjene og kan medføre at man mister garasjen hvis dette blir oppdaget.