Nardo Søndre Borettslag har inngått en avtale med Ohmia Charging (www.ohmiacharging.no) for leveranse av lade infrastruktur til våre parkeringsplasser og garasjer. Grunnen til at vi har valgt en ny leverandør er at månedskostnadene ble for høye med forrige leverandør, samt at de ikke kunne levere en løsning der beboere kunne leie en lader.

Styret har vurdert flere ulike typer løsninger, men fant til slutt ut at den riktige løsningen for oss var å sette bort hele tjenesten til en leverandør. For styret var det viktig å finne en løsning som etter vår mening både var fornuftig og rettferdig for alle beboere i borettslaget, og at løsningen innebærer så liten kostnad og administrasjon for borettslaget som mulig.

Ohmia står for infrastruktur, montering, ladere og service. De tar også all kostnad ved evt nødvendige oppgraderinger av infrastruktur fremover.

I de kommende ukene vil Ohmia gjøre klar alle garasjer og en stor del av parkeringsplassene for elbil lading. Dette innebærer at de monterer en plate hvor en lader kan festes, og en flatkabel frem til denne platen.

Til Ohmia betaler man for etablering og så en fast månedspris. Månedsprisen er basert på type bil, kjørelengde og hvor mye man lader hjemme. Månedsprisene starter på 249kr og går oppover til 749kr, og dekker alt inkl. strøm. Ohmia har utarbeidet en egen priskalkulator der man legger hvilken bil man har og hvor langt man kjører i året, så får man beregnet hvilket abonnement som passer.
Kalkulatoren finner du her: https://www.ohmiacharging.no/ladeabonnement/

Etableringskostnaden er på 7490, men i de neste 2 månedene vil Ohmia kjøre et lanseringstilbud på 2990kr.

Hvis du tenker på å kjøpe elbil om en stund, så er det mulig å kun betale etableringskostnaden. Du får ingen løpende kostnader før du bestiller et ladeabonnement. Abonnementet tegner du når du skal bruke laderen.

For å bestille ladetilgang går du på denne siden:
www.ohmiacharging.no/bestilling

Se også under fanen Parkering - Elbillading for mer informasjon.