Fra 1.mars vil Trondheim parkering AS starte å kontrollere våre parkeringsområder i borettslaget. Alle som har sendt inn skjema via brev eller epost, vil i løpet av noen dager motta informasjon om innlogging og registrering. De som har meldt inn leie av parkeringsplass (både med og uten motorvarmer), vil få tilgang til å registrere bil på fast basis.

 

VIKTIG: For alle som ikke har bil eller leier garasje, og ønsker tilgang til å registrere besøkende, sende inn skjemaet med epostadresse. Alle må altså ha tilgang til systemet for å kunne benytte besøksparkering. Bilens registreringsnummer legges inn og tillatelsen varer i 24 timer. Skal et besøk stå lengre må denne tiden fornyes etter 24 timer. Dette gjelder inne på borettslagets områder Dersom gateparkering benyttes gjelder reglementet fra Trondheim kommune som tidligere.

Brukerveiledninger kan finnes på borettslagets hjemmeside under fanen parkering, eller på hjemmesiden til Trondheim parkering: trondheimparkering.no

 

For spørsmål som gjelder parkeringsløsningen, endring av antall biler, registrering av adresse o.l., ta kontakt med borettslaget: parkering@nardosondre.no


For tekniske spørsmål når det gjelder løsningen med SmartOblat, eller problemer med innlogging/registrering, ta kontakt med Trondheim Parkering: post@trondheimparkering.no eller 72 54 09 10.

 

Vennlig hilsen
Styret